• Ervaar je stress, frustratie, futloosheid door je werk?
  • Wil je meer voldoening en plezier uit je werk halen?
  • Vind je het soms moeilijk om samen te werken met je collega’s of meerderen?
  • Ben je het evenwicht kwijt tussen je werk en je privé-leven?
  • Heb je het gevoel dat je niet kan zijn wie je bent op je werk, dat je je talenten beter wil benutten?
  • Zit je op een kruispunt op je loopbaan? Wil je iets anders doen maar je weet niet goed wat?

En vraag je je af wat je hieraan kan doen?

Dan kan loopbaanbegeleiding jou helpen om te ontdekken wat je wel gelukkig maakt en energie geeft.

Werk je of ben je zelfstandige? Dan kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Voor je eerste cheque betaal je 40 euro voor 4 uur. Voor je tweede cheque 40 euro voor 3 uur. Meer info over de Loopbaancheque vind je op de site van de VDAB.

Omdat ik graag vertrek vanuit wie je bent, vanuit wat er in jou aanwezig is werk ik samen met twee loopbaancentra:

– Misschien weet je niet echt goed wie je bent, wat je energie geeft en wat je moeite kost, dan is het traject met een KernTalentenanalyse (via Coretalents) als rode draad misschien de methode die best bij jou past. Want hier gaan we vooral op zoek naar jouw talenten, naar hetgeen je energie geeft of kost. Naast die analyse is er natuurlijk ook nog ruimte om op een coachende manier om te gaan met eventuele belemmeringen en om stil te staan bij bepaalde zaken die de analyse naar voor brengt.

– Heb je al een goed idee van wie je bent, maar zijn er toch werkgerelateerde zaken waar je tegenaan loopt, dan kan je kiezen voor het traject via Talpa-Coaching. Hier gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jou. Tijdens een open gesprek luister ik naar jouw verhaal en samen zoeken we de beste manier om je eigen pad te bewandelen.

Een loopbaanbegeleiding kan te Zulte, online of bij jou thuis. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om te contacteren telefonisch via 0456/18 81 86 of via mijn contactformulier.